TRIMITETI-NE UN EMAIL LA asociatiapapageno@gmail.com
SUNATI-NE +40269229026
AJUTORUL TAU CONTEAZA

Cum a fost la VPC CAMP 2018

În perioada 16-29 iulie 2018, Asociația Papageno Hermannstadt a derulat prima ediție a proiectului „VPC CAMP – VOCAȚIA, DE LA PASIUNE LA CARIERĂ”, acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2018.
Pornit de la o necesitate identificată în rândul comunității din Turnișor, prin acest proiect ne-am propus să asigurăm copiilor din cartierul Turnişor, și nu numai, accesul la informaţii privind structura profesională existentă în judeţul Sibiu şi a oportunităţilor oferite de comunitate în vederea alegerii pe viitor a unei anumite cariere profesionale. Am oferit beneficiarilor posibilitatea de a asimila informaţii relevante de la specialişti din diverse domenii de activitate şi şansa de a-şi identifica interesele şi abilităţile personale prin participarea la ateliere practice cu tematică specifică.
Proiectul s-a desfăşurat sub forma unei tabere, pe parcursul a două săptămâni consecutive. În prima săptămână, copiii au luat contact direct cu mediul specific fiecărui domeniu de activitate care a fost detaliat în cadrul atelierelor practice din săptămâna următoare când au avut loc 20 de ateliere tematice susţinute de specialişti din diferite domenii profesionale, precum şi activităţi de consiliere vocaţională individuală.

papageno

VIEW ALL POSTS