TRIMITETI-NE UN EMAIL LA asociatiapapageno@gmail.com
SUNATI-NE +40269229026
AJUTORUL TAU CONTEAZA

Despre noi

DESPRE NOI

Cine suntem noi

Suntem ASOCIATIA PAPAGENO HERMANNSTADT

Facem parte din Verein PAPAGENO Elvetia ( www.verein-papageno.ch ) care de 25 de ani contribuie  la intrajutorarea semenilor lor.

Suntem o asociatie non-profit infiintata la Sibiu in anul 1996, prin dorinta expresa a Verein Papageno Elvetia de a isi aduce aportul la ajutorarea oamenilor nevoiasi din Romania.

Pana in prezent au fost realizate peste 225 de transporturi cu ajutoare din Elvetia catre Romania care au continut : imbracaminte, incaltaminte, alimente, obiecte casnice si medicale, oferite ca donatie de catre multi oameni saritori din Elvetia.

Pe langa aceste donatii de obiecte am contribuit la infiintarea casei de copii din Daia, ajutorarea oamenilor din Prislop -Rasinari prin finantarea lucrarilor de introducere a apei potabile in sat, crearea unui centru medical in satul Pauca.

In incercarea noastra de a mentine valori inalte pentru dezvoltarea unei societati in mod armonios am creat parteneriate cu institutii sociale si am sustinut proiecte de ajutorare cum ar fii : cantina sociala, centrul de zi pentru copii defavorizati .

ISTORIC

VIZIUNE

Crearea unei societati dezvoltate pe baza valorilor de ajutor, intelegere, respect si multumire.

MISIUNE

Ne dedicam ajutorarii oamenilor prin donatii de  imbracaminte, alimente, obiecte casnice si medicale pentru impulsionarea acestora de a depasi momentele grele din viata lor, astfel incat sa creem o societate bazata pe valori inalte de ajutor, respect si multumire.

VALORI

Pentru o societate umana trainica avem nevoie sa pastram valorile de iubire fata de aproapele nostru, intelegerea greutatilor si neputintelor oamenilor, ajutorarea semenilor, respect, responsabilitate si multumire fata de toti care isi aduc contributia in creearea unei societati trainice.

Singura diferenta dintre o societate buna si una bolnava sunt OAMENII . Implica-te in proiectele PAPAGENO

ECHIPA

CONSILIUL DIRECTOR

Martin Bauer

Fondator, Voluntar

Kurt Stäheli

Fondator, Voluntar

Getta Jacqueroud

Secretar, Voluntar

Luci Reisenauer

Membru Consiliu, Voluntar

Lucian Coca

Membru consiliu, Director executiv

Simona Sabău

Membru consiliu, Economist

ECHIPA EXECUTIVA

Silviu Manea

Secretar Administrativ

Simona Sabău

Membru consiliu, Economist

Lucia Coca

Asistent Social

VOLUNTARI

Cu multa dragoste si dedicatie, voluntarii Papageno fac eforturi pentru a sustine campaniile de ajutorare a semenilor nostrii care sunt intr-o situatie precara.

Robert Jacqueroud

Presedinte, Voluntar

Martin Bauer

Fondator, Voluntar

Kurt Stäheli

Fondator, Voluntar

Getta Jacqueroud

Secretar, Voluntar

Luci Reisenauer

Membru Consiliu, Voluntar