Halloween la Centrul de Zi Papageno

În săptămâna ce a trecut, la Centrul de Zi Papageno, activitatea s-a axat în jurul tematicii de Halloween. Săptămâna a debutat cu ilustrarea prin desen a fricilor și a ”protectorului”, unde copiii au învățat despre manifestările acestora în plan emoțional, fizic și comportamental. Apoi, în următoarea zi,  întreaga echipă a realizat un afiș cu date informative și ilustrații privind ziua de 31 octombrie. La mijlocul săptămânii, petrecerea de Halloween a fost în toi: am sculptat dovleci, am spus povești înfiorătoare în ”Cortul groazei”, am făcut karaoke, am dansat și ne-am bucurat de prezența vechilor noștri prieteni, voluntarii din anul trecut.

Săptămâna s-a încheiat cu jocuri de mișcare și boardgames, în compania noilor noștri prieteni voluntari și cu vizita culturală la ”Târgul Național de Carte și Revistă Religioasă”, ediția a XVIII- a, unde inițiatorul acestui proiect, domnul Lucian Coca, ne-a prezentat modul de organizare al unui astfel de eveniment; copiii au primit în dar din partea reprezentanților editurilor, cărticele, iconițe și metaniere.