Luna Decembrie la Centrul de Zi Papageno

În luna decembrie, la Centrul de Zi Papageno, a fost o atmosferă de basm. A fost cu adevărat un prilej de sărbătoare, unde,  pe lângă că am sărbătorit nașterea Mântuitorului Isus, am avut și ocazia de a revedea oameni dragi, de suflet, dar și de a ne aduna împreună cu familile noastre la cele două serbări de Crăciun, pentru care ne-am pregătit cu multă seriozitate și entuzism.

Astfel, am confecționat mici atenții pentru cei dragi și importanți pentru noi, am învățat mai bine să cântăm și să recităm poezii, am îmbrăcat bradul în straie de sărbătoare; pe scurt vorbind, ne-am bucurat unii de alții și am profitat de fiecare moment pentru a-l transforma într-unul special, sub vraja acestei perioade.

Tototdată, am fost onorați și încântați să participăm la anumite evenimente desfășurate de unul dintre partenerii noștri, Școala Gimnazială nr.10, unde am fost invitați la serbarea de Crăciun, alături de părinții copiilor. O altă bucurie trăită de noi a fost vizita la Adăpostul de Noapte din Sibiu, unde am încercat să împărtășim zâmbete cu cei de acolo și să le aducem căldură în inimă prin colinde și mici pachețele.

După cum am spus, a fost cu adevărat o perioadă de timp magică și cu o încărcătură sufletească aparte! Începând Noul An, cu intenții frumoase, ne dorim și vă dorim un an cu adevărat magic!