Saptamana 05-09 iunie 2017 la Centrul de zi Papageno

In imediata apropiere si dupa Ziua plina de miracol si candoare a Copilului, La Centrul de Zi Papageno ne-am adunat tot elanul si determinarea pentru a persuada spiritul de mini-vacanta sa ne mai pasuiasca umpicut, caci treaba multa am avut de facut: am facut brainstorming si apoi am realizat in echipe cate un proiect in limba engleza despre ceea ce iubim la orasul in care locuim – Sibiu; prin pictura pe planse mari ne-am manifestat dorintele cele mai arzatoare pentru darnicul 1 Iunie; ne-am pus amprenta mainilor – la propriu pe hartie, si prin tehnica decupajului am recreat frumusetea si gratia lebedelor albe; ne-am imaginat situatia-limita de a fi naufragiat pe o insula, prioritizand cele mai dragi, importante si utile lucruri pe care le-am lua cu noi; am invatat “De ce invatam?” pentru a risipi semnele de intrebare; ne-am luat viitorul rol de om mare in serios si am fost jurnalisti pt o zi, intelegand importanta intrebarilor potrivite; am pus in scena cu ceva mai mult fler si intonatie sceneta “Tinerete fara sa…invete, si viata fara de…carte” si nu in ultimul rand am sarbatorit cu voie buna cea de-a 12-a aniversare a unui sufletel drag, caruia ii dorim La Multi Ani cu bucurii si soare, asa cum va dorim si dumneavoastra!