SAPTAMANA 12-16 IUNIE 2017 LA CENTRUL DE ZI PAPAGENO

” De o saptamana zglobie si zurlie am avut parte si la Centrul de Zi Papageno inainte de … va-can-ta de vaaaraa!!!
Anticiparea si nerabdarea si-au pus amprenta asupra activitatilor desfasurate aici. Mai cu bucurii, mai cu tristeti pricinuite de incheierea mediilor pe anul scolar ce a trecut, am petrecut totusi saptamana in spirit de sarbatoare, proband haine fel de fel, cautand costumatia potrivita pentru piesa de teatru la care cu perseverenta repetam rolurile saptamanal; ne-am exprimat fricile reale sau imaginare cu ajutorul acuarelelor, pictandu-le pe folie de aluminiu si imprimandu-le mai apoi pe hartie; am creat impreuna un “wordle” al emotiilor (atat in engleza cat si in romana), cu amprenta personala, ce urmeaza sa fie transformat intr-un tablou, inramat si agatat; am zburdat sagalnici prin curte, cu pletele si zmeul in vant, confectionate cu dibacie din hartie; si ne-am jucat – jocuri cu dichis, sa ne faca viata vis! 😀 „