Saptamana 22-26 mai 2017 la Centrul de zi Papageno

La Centrul de Zi Papageno saptamana trecuta a aratat cam asa: preparare si modelare a “slime-ului bucatarului” – dezvoltarea simtului tactil si a “tehnicii de framantat”; reciclare si transformare a dopurilor de sticla intr-un mult ravnit “spinner”, pictat dupa pofte; desenare a super-eroului preferat din desene animate sau imaginatie; discutie despre insemnatatea Zilei Eroilor si vizionarea unui film despre prima eroina a tarii noastre – Ecaterina Teodoroiu; pregatire a temelor si a unui frumos proiect la limba engleza despre carismaticul nostru oras natal – Sibiu; o prima punere in scena a scenetei-parodie “Tinerete fara sa…invete, si viata fara de…carte” (inspirata de basmele “Tinerete fara batranete si viata fara de moarte” si “Hainele cele noi ale imparatului”); joaca, multa joaca pentru dezvoltarea ideomotricitatii si…mini-petrecere in cinstea unuia dintre sufletei, caruia ii uram La Multi Ani plini de zambet, asa cum va dorim si dumneavoastra!