Saptamana Altfel la centrul de zi Papageno

“Saptamana Altfel” 15 – 19 mai 2017 petrecuta la Centrul de zi Papageno s-a dovedit a fi creativa, provocatoare, dar mai ales jucausa. Ca sa ne asiguram ca ne incepem saptamana fara tensiuni, am desenat si mai apoi modelat din plastelina imaginea furiei, asa cum apare ea ca traire in noi insine uneori. Si pentru ca emotiile sunt fluide, ne-am dus cu gandul la apa, si de acolo am realizat un atelier in care am confectionat pestisori 3 D. Apoi, la invitatia colaboratorilor nostrii de la “Asociatia De Poveste”, ne-am pus amprenta fericirii, in culoare, pe o panza ce urmeaza a fi expusa alaturi de alte asemenea in Parcul Sub Arini, cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Pentru si mai multa culoare si simt estetic, am realizat bratari fel de fel. Iar pentru a ne hrani spiritul de joaca si de competitie, am invatat cu interes sa ne jucam Mölkky, un nou joc, originar din Finlanda siiii, dupa o sesiune de brainstorming pe echipe am inventat 3 jocuri noi, proaspete si calde, asa cum ne dorim sa ne fie saptamana aceasta!